Alblas Administratie & Advies B.V.

  • Home
  • Nieuws
  • Alblas Administratie & Advies ontvangt bronzen predicaat voor SBR-rapportages

Alblas Administratie & Advies ontvangt bronzen predicaat voor SBR-rapportages

Vrijdag 4 november 2016 ontving Alblas Administratie & Advies het bronzen predicaat uit handen van het FRC, tijdens een (in)formele bijeenkomst op het hoofdkantoor van de ING Bank in aanwezigheid van alle betrokkenen bij de ketentest.

Alblas Administratie & Advies, waarschijnlijk het beste administratiekantoor in haar verzorgingsgebied, heeft een bronzen predicaat uitgereikt gekregen door het FRC voor deelname aan de ketentest SBR-Kredietrapportages. De door Alblas Administratie & Advies aangeleverde rapportages zijn technisch en kwalitatief beoordeeld door de 3 deelnemende banken en als hoogwaardig gekwalificeerd, het bronzen predicaat is dan ook een verdiende beloning voor alle inspanningen door het kantoor, het aanwenden van de expertise van de medewerk(st)ers en gebruik van moderne softwaretoepassingen.

Waarom deelname aan ketentest SBR-Kredietrapportages?

Omdat het in het belang is van onze cliënten! SBR wordt namelijk dé standaard voor uitwisseling van financiële gegevens met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en bancaire instellingen waarbij op zeer efficiënte wijze, system to system, aangiften, deponeringen en financiële rapportages aangeleverd worden op basis van een gestandaardiseerde indeling (taxonomie). Alblas Administratie & Advies is, via haar softwareleverancier Pro Management Software N.V., door het FRC uitgenodigd voor deelname aan de ketentest en heeft in het belang van haar cliënten besloten tot deelname. Het behaalde bronzen predicaat vormt een “symbolische” beloning, belangrijker achten wij de inhoudelijke beoordeling van de SBR-Kredietrapportages door de bancaire instellingen omdat deze positieve kwalificatie voor ons het bewijs vormt dat wij in de (nabije) toekomst de belangen van onze cliënten kunnen blijven dienen. Deelname aan de ketentest SBR-Kredietrapportages is dus een vruchtbare investering in uw en onze toekomst!

Wat verandert er voor mij als cliënt van Alblas Administratie & Advies bij een toekomst met SBR?

Niets!

SBR is de standaard qua formaat en indeling en is ontwikkeld om administratieve lastenverlichting voor ondernemers te bewerkstelligen, inhoudelijk zal de financiële informatie hoegenaamd niets afwijken van de huidige wijze van rapporteren. Voor SBR-Kredietrapportages worden via het rapportageportaal (de BIV, Bancaire Infrastructurele Voorziening) de gegevens betrouwbaar en veilig doorgegeven aan één of meer bank(en). Het is altijd de ondernemer die bepaalt naar welke bank(en) de gegevens worden verstuurd.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken?

VUL ONS FORMULIER IN

  • logo-noab
  • logo-rb
  • logo-salar
  • pm-logo

Contactgegevens

Alblas Administratie & Advies BV

Rijksstraatweg 46 a+b
2988 BJ  | Ridderkerk

T: 0180-422595
F: 0180-424231
info@alblasadvies.nl

Privacyverklaring

Adres en route